Kontakt os i dag for at høre mere

Serviceaftale

Med en serviceaftale garanterer vi en høj driftssikkerhed på den komplette nødstrømsinstallation​, herunder både service af UPS-anlæg og service af generatoranlæg.

Vi sørger for:

Vi bruger udelukkende originale reservedele og komponenter med garanteret hurtig levering.​

​Hvorfor serviceaftale?

En serviceaftale er ikke kun en garanti i forhold til driftssikkerheden på generatorinstallationen. Det er en også ekstra forsikring, når det gælder uforudsete og kritiske situationer.

I tilfælde af en pludselig opstået skade på en komponent, er drifts- og vedligeholdelsesdokumentation et krav for udbetaling af eventuel maskinkasko.

Vi udfører fejlsøgning og analyse af data som en del af vores eftersyn, og leverer udførlige rapporter.

Vil du vide mere? Så kontakt vores serviceafdeling på tlf. 98 80 18 22

Service af generatoranlæg

Vi sætter en ære i at tilbyde god service i hele landet i alle døgnets timer. For at det kan lade sig gøre, er vi nødt til at have et stærkt team af kompetente og veluddannede medarbejdere, der kan skabe fundamentet for vores serviceorganisation. Vi servicerer alle fabrikater af generatoranlæg, nødstrømsanlæg samt RIELLO UPS-anlæg.

Vi har specialiseret os i reparation og forebyggende vedligehold af generatoranlæg. Størsteparten af disse anlæg står stand-by, hvor sikker forsyning er en absolut nødvendighed, dvs. sygehuse, hospice, plejehjem, medicinal- og fødevare industri, pengeinstitutter, datacentre, tele og kommunikations branchen osv. Vi har været i branchen i mere end 80 år, og har opbygget et solidt kendskab til alle typer anlæg og styringer, der findes på markedet.

Derudover supporterer vi alle typer generatorstyringer og kontrolsystemer.

Vi arbejder ud fra fabrikantanbefalinger og leverer fuld dokumentation i form af udførlige montørrapporter og test-skemaer. I tilfælde af en pludselig opstået skade på en komponent, er drifts- og vedligeholdelsesdokumentation et krav for udbetaling af eventuel maskinkasko.

Vores service er landsdækkende, og udføres af højt kvalificerede fagfolk med mange års erfaring indenfor reparation og vedligehold. Vore servicebiler er udrustet med det nødvendige specialværktøj, PC’er samt måle- og testudstyr. Derudover har vi et stort lager af reservedele for at kunne opretholde et højt serviceniveau ved pludseligt opstået behov.

Kontakt vores serviceafdeling på tlf. 98 80 18 22

Service af UPS-anlæg

Som nævnt på vores produktside om UPS-anlæg, så er vi registreret forhandler af UPS-anlæg fra RIELLO UPS i både Danmark, Island, Færøerne og Grønland, og kan tilbyde kvalitets-UPS-anlæg, som dækker hele spektret fra 300 VA op til flere MVA.

På servicesiden er anlæggene omfattet af samme høje serviceniveau, som kendetegner vores service af generatoranlæg.

Hvis du har spørgsmål til vores service af UPS-anlæg, så kontakt os endelig – vi står klar til at besvare dine spørgsmål!

Internt login