Transportable Power Stationer fra Eco Flow

En transportabel Power Station fra Eco Flow er en bærbar batterigenerator, som sørger for at der altid er adgang til strøm, også steder hvor strøm ikke nødvendigvis er tilgængelig.  

Den nyeste standard inden for batteridrevne generatorer som er kompatibel med de fleste elektroniske enheder og som dermed fjerner al bekymring om adgang til strøm i hverdagen, på job eller på rejser. 

Eco Flow har udviklet en kompakt og bærbar strømforsyning som er både innovativ og miljøvenlig, hvor brugeren altid har adgang til en strømforsyning, der kan holde strømmen kørende i timevis. 

 

 

Lynhurtig genopladning

Eco Flow har udviklet sin egen teknologi til opladning af strømforsyningen: X-Stream.

X-Stream giver en af de hurtigste opladninger på markedet. 

Med indbygget smart inverter, skal enheden blot tilsluttes en almindelig stikkontakt. På under én time kan enheden dermed oplades fra 0-80% og den vil på 1,6 timer være fuldt opladet. 

 

 

Fordele ved en Eco Flow transportabel Power Station

  • Lithium-ion batteri
  • Kan medbringes overalt
  • Hurtig genopladning af elektronik
  • Modstandsdygtig i al slags vejr
  • Miljøvenlig
  • Overblik via app
  • Stort udvalg af ekstraudstyr

Hvilken type Power Station skal du vælge?

RIVER SERIEN
Dækker mindre og mere basale behov.

 

Power Stationer i RIVER serien er lettere og derfor perfekt til f.eks.  campingturen, roadtrips eller andet, hvor man ønsker meget strøm, uden at enheden fylder alt for meget. 

RIVER modellen er designet med robuste håndtag, der gør den nem at bære og er derfor perfekt til opladning af mobiltelefoner, tablets eller til at tage med på tur, så elektroniske enheder kan køre i timevis, uanset, hvor man er. 

Med en RIVER enhed får man en kompakt og bærbar strømforsyning med masser af USB-porte og 2 stikkontakter og som kan medbringes overalt, hvor der er brug for en strømforsyning. 

DELTA SERIEN
Når der skal bruges masser af strøm. 

 

Power Stationer i DELTA serien kan bruges som forsyning til større elektroniske produkter.

DELTA modellen gør det muligt at holde strøm i de vigtigste enheder i hjemmet og samtidig oplade andre enheder. Den kan også anbefales som UPS – altså som nødstrømsløsning imod strømsvigt. 

Enheden er fuldt genopladet på 1,6 timer og kan nedetiden holdes på et minimum

 

SOLPANELER (købes som tilbehør)

Bæredygtig opladning via solceller

Med en transportabel Power Station fra Eco Flow er der mulighed for at gøre opladningen endnu mere miljøvenlig. Ved brug af solpaneler får man en ren, bæredygtig og pålidelig strømforsyning direkte fra naturen. 

Med et solpanel holdes udstyret i gang uden afbrydelser, når de er tilsluttet en bærbar strømforsyning fra Eco Flow. Solpanelerne kan sammenkobles til en endnu kraftigere opladning. 

Solpanelerne er transportable og foldbare og der medfølger en vandtæt taske, som gør dem ideelle til udendørs brug. 

Download brochure

Internt login