Multi Power

Multi Power er toppen af sikkerhed når det kommer til UPS-anlæg til kritiske applikationer. Anlægget er designet til at kunne imødekomme absolut højeste oppetid samt minimal nedetid ved fejl og service.

Alle komponenter i anlægget er som minimum redundant, og alle dele kan skiftes i drift uden at anlægget skal sættes i by-pass. Herved opnås sikker forsyning også ved udskiftning af komponenter.

Den er opbygget så der opnås fuld modulopbygning af både effektmoduler samt batteribanken, så det er muligt at tilpasse anlægget præcis til den aktuelle last.

Multi Power har en total harmonisk forvrængning på indgangen (THDI) på mindre end 1,5% ved fuld last og en input power factor på 0,99. Den har ligeledes intuitiv betjening via den store 7″ touchskærm, hvor alle funktioner kan betjenes i tre adgangsniveauer.

Anlæggene har “Power walk-in” for bl.a. at beskytte generator når anlægget skal levere strøm til det tilsluttede udstyr. Den har et avanceret overvågningssystem, der konstant regulerer UPS-anlægget i forhold til den tilsluttede belastning, så der opnås minimalt energitab i installationen, og allerede ved 20% last effektiviteten over 95%.

Det er muligt at tilslutte UPS’en til det avancerede overvågningssystem PowerShield3, hvor vigtige informationer nemt kan tilgås.

Highlights

  • Høj effektivitet på op til 96,5%
  • Ægte skalerbar løsning
  • 100% “Hotswap” uden afbrydelse af forsyning
  • Kræver kun adgang fra front
  • Intuitiv touchskærm for let betjening

Lignende produkter

Internt login