En pålidelig og fleksibel løsning, der sikrer en uafbrudt strømforsyning. 

  • Lavt energiforbrug
  • Høj forsyningssikkerhed
  • Nem at installere
  • Lavt støjniveau
  • Stort brugervenligt display på fronten
  • Mulighed for ekstra batteritid
  • Beskytter kritisk udstyr som servere, medicinsk udstyr og andre mindre forbrugere, der kræver en professionel forsyningsbackup

1-faset UPS-anlæg

Selv når udstyr ikke bruger meget strøm eller forsyner store områder, kan nødvendigheden af en sikker forsyning, som et UPS-anlæg, være påkrævet for at sikre en stabil forsyning af udstyret. 

1-faset UPS-anlæg fra RIELLO lever op til de samme krav som store 3-faset UPS-anlæg. Blandt andet når det gælder opbygning af selve anlægget som et dobbeltvirkende UPS-anlæg, der altid kører i on-line mode og yder den bedste beskyttelse af udstyret. 

Dette gælder både ved dissideret strømafbrydelse, men UPS-anlægget virker også som et filter mellem det tilsluttede udstyr og nettet. Herved opnås den optimale beskyttelse mod transienter, spikes, surges mm. 

Ved at installere en UPS mellem nettet og udstyret, gives der optimale betingelser for udstyret og der opnås maksimal levetid for f.eks. strømforsyning til udstyret, da disse får optimale arbejdsbetingelser. 

Alle UPS-anlæg fra RIELLO er forsynet med udskiftelige standard batterier, som ved krav om længere batteritid, så det passer til kundes behov. Derudover har anlægget et stort intuitivt display og simpel betjening. 

Alle dobbeltkonverterende / on-line 1 faset UPS-anlæg fra RIELLO kan forsynes med både relækort til videregivelse af status og alarmer, samt netkort for tilslutning til TCP/IP, der giver mulighed for at monitorere anlægget ved hjælp af den indbyggede webbrowser eller f.eks. modbus. 

Et 1-faset UPS-anlæg fra Riello er ideelt til små installationer. 

 

For mere information om vores udvalg af 1-faset UPS-anlæg fra RIELLO. Kontakt Jesper Stripp, produktansvarlig for UPS på 31 63 33 14 eller js@pmenergi.dk

Gå til shoppen og se vores udvalg af UPS-anlæg

Internt login