Canopy-anlæg

Kontakt os i dag for at høre mere

Canopy

Til mindre generatoranlæg, der skal placeres udendørs

Når der skal investeres i et generatoranlæg kan løsningen nogle gange være at placere generatoranlægget udendørs. Dette kan være en fordel, hvis der i forvejen er mangel på plads. På den måde optages der ikke plads i de allerede eksisterende bygninger.

Hvis der er tale om et mindre generatoranlæg, som skal placeres udenfor kan det være en god idé at indkapsle det i en canopy. På den måde er generatoranlæg stadig beskyttet selvom at det er placeret uden for bygningen. 

Anlægget leveres som en komplet enhed, der kun kræver tilslutning af de nødvendige kabler. Såsom blandt andet effektkabler, styrekabler samt hjælpeforsyning til vedligeholdelseslader og motorvarmer.

Det er en løsning, der er let at installere, da det eneste fysiske krav der er til installationen er, at sikre sig at underlaget skal være stabilt. Dette er vigtigt, da der skal være mulighed for adgang alle kabler, når der skal foretages reparationer samt forebyggende vedligehold.

Vi tilbyder en række forskellige typer af generatorløsninger, der kan installeres i en canopy, lige fra 22 kVA til 3300 kVA.

Kontakt vores salgsafdeling

Vil du vide mere om vores canopy-løsninger og om dette er en løsning for dig? Så kontakt vores salgsafdeling på tlf.: 98 80 18 22 allerede i dag. 

Internt login