Containeranlæg​

Til større anlæg, der skal placeres udendørs

Hos nogle virksomheder kan der være brug for større anlæg, men ofte kan en af de helt store udfordringer være pladsmangel i forhold til generatoranlæggets størrelse. Derfor kan det i nogle tilfælde være et udendørs containeranlæg, der er den optimale løsning. 

Her har vi mulighed for at lave en specialbygget løsning, der kan placeres udendørs. Med en specialbygget løsning kan anlægget indbygges i en container, så den passer til kundens behov. 

Vi tilbyder både 20″ og 40″ containere.  

På denne måde undgår du, at anlægget optager for meget plads i eksisterende bygninger. Dertil giver det en hurtigt bygget og fleksibel installation, idet vi selv opbygger et nøglefærdigt anlæg på vores eget værksted.

Sammenlignet med canopy-løsningen giver denne løsning, med at indbygge generatoranlægget i en container bedre muligheder for isolering. Dette medvirker også til et reduceret støjniveau samt reduceret varmetab når anlægget er i stilstand. Desuden kan der i containeren installeres større dieseltanke samt tavleanlæg sammen med generatoranlægget.

Dertil kan tankanlæg og koblingsanlæg ligeledes installeres i containeren.

Vi tilbyder løsninger med containeranlæg på op til 2500 kVA installeret. 

Kontakt vores salgsafdeling

Vil du vide mere om hvilke muligheder, vi kan tilbyde indenfor installationer med containeranlæg? Så kontakt vores salgsafdeling på tlf.: 98 80 18 22 allerede i dag.

Kontakt os i dag for at høre mere

Internt login