Afdelinger

PM ENERGI er en landsdækkende virksomhed med 80 medarbejdere med hovedkontor i Brønderslev og en afdeling på Baldersbuen 46 i Hedehusene på Sjælland. 

Vi er sælgere, projektledere, teknikere, serviceledere, montører, administrative medarbejdere og mange flere med forskellige spidskompetencer, der alle arbejder sammen med hver vores baggrund og erfaring.

Mange års specialiseret viden og anciennitet er samlet i PM ENERGI: Vores medarbejdere har branchekendskab fra flere forskellige brancher – derfor har vi en god solid viden om, hvilke løsninger, der passer den specifikke kunde. 

Hovedafdeling bygning

Produktion

I produktionen opbygger vi alle former for generatoranlæg. Vores medarbejdere har stor erfaring med konstruktion af mekaniske og tekniske løsninger. Videreuddannelse og kurser hos vores leverandører af komponenter, motorer og generatorer, sikrer et altid højt kompetenceniveau i produktionen. 

Uanset om du har behov for et mindre transportabelt generatoranlæg eller et stort nødstrømsanlæg, er processen den samme – og kvalitetskontrollen af den færdige løsning er omfattende. Intet anlæg forlader produktionen før alle komponenter, elinstallationer og styringer er gennemtestede.

Salg

 

Alle på salgsteamet har en omfattende teoretisk og praktisk baggrund. Teknisk viden og mange års erfaring er grundstenen i salgsafdelingen. Rådgivning om nødstrøm og forsyningssikkerhed er kernekompetencen, og vi tilpasser løsningen efter behovet. Vi lægger stor vægt på dialog og sætter os altid i kundens sted. Vi rådgiver om ethvert tænkeligt projekt inden for nødforsyning. Fra mindre mobile generatoranlæg til store komplekse totalleverancer i nødstrøm. Salgsingeniørerne arbejder tæt sammen med både projektafdelingen, produktionen og serviceafdelingen.

Teknisk afdeling

Vores projektledere har alle en baggrund som maskinmester og varetager opgaver i forbindelse med projektering, opbygning, fejlsøgning og service. Dette både som support pr. telefon og ved fejlsøgning på kundens anlæg “on-site” i det nødvendige omfang.

Service

Serviceafdelingen består bl.a. af vores servicechef, serviceledere og servicemontører. Alle med relevant baggrund, såsom f.eks. maskinmester, elektriker eller dieselmekaniker. I serviceafdelingen udføres service- og reparationsopgaver (installationsopgaver) på anlæg  i kontinuerlig drift, serviceeftersyn af nødstrømsanlæg med få årlige driftstimer samt fejlsøgning på generatoranlæg og UPS-anlæg.

Alle montører og projektledere arbejder med både produktion og installation af nye generatoranlæg, med service- og reparationsopgaver. Dette sikrer et kontinuerligt højt fagligt produktkendskab ved planlagte serviceeftersyn og i forbindelse med fejlsøgning på anlæg. 

Vil du vide mere om nødstrøm, generatoranlæg, serviceeftersyn eller UPS-anlæg?

Vi står klar til at assistere, tag kontakt med det samme – tryk på knappen og udfyld formularen.

UPS-anlæg

Vi er officiel forhandler af UPS-anlæg fra italienske Riello UPS – en af Europas førende producenter. Når du installerer en UPS (Uninterruptible Power Supply, får du ikke kun en uafbrudt strømforsyning, men også din helt egen elforsyning. Alle medarbejdere i afdelingen er i tæt kontakt med vores leverandør og altid opdateret på de seneste tendenser. 

Vores stab er teknisk uddannede med indgående kendskab til de nyeste teknologier. 

Et stort produktsortiment gør, at vi altid kan skræddersy en UPS-løsning tilpasset netop dit behov.

Reservedele

Via et stort lager af reservedele og et bredt net af leverandører, kan vores reservedelssælgere fremskaffe reservedele til både nye og udgåede modeller af diesel- og gasmotorer, generatorer, hjælpeudstyr som tavlekomponenter og hvad der ellers måtte opstå behov for. 

Vores lager rummer 20.000 varenumre og med kort varsel fremskaffer vi alle ikke-lagerførte reservedele.

HR

I HR-afdelingen har vi fokus på trivsel, sundhed og det gode arbejdsmiljø. Dette er blandt andet med trivselsundersøgelser, der skal være med til at sikre at vi har en arbejdsplads med høj arbejdsglæde samt at den enkelte medarbejder har mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt. 

Medarbjeder i HR-afdeling

Bogholderi

Vores bogholderi er en af vores mindste, men absolut ikke mindst vigtige, afdeling. Her holdes der styr på bilag, ind- og udbetalinger, løn m.v. af vores kompetente bogholdere og regnskabsassistenter.

Marketing

I marketingafdelingen er opgaven at finde de gode historier i hverdagen, der skal være med til at give et indblik i, hvad vi går og laver hos PM ENERGI.

Internt login