Gratis serviceeftersyn af UPS-anlæg

I nogle tilfælde kan selv den mindste strømafbrydelse have store konsekvenser. Hvis en virksomhed allerede har et UPS-anlæg installeret, er det vigtigt at man løbende sikrer sig, at anlægget virker optimalt. Dermed minimeres konsekvenserne i tilfælde af pludseligt udfald på strømforsyningen. 

Hos PM ENERGI tilbyder vi at komme forbi og sørge for, at dit UPS-anlæg virker som det skal og dermed at din produktion ikke påvirkes unødigt ved et strømsvigt. 

Derfor tilbyder vi nu et GRATIS serviceeftersyn på dit UPS-anlæg – uanset fabrikat og alder. 

Hvad er et serviceeftersyn?

Et serviceeftersyn indeholder et teknisk eftersyn, hvor status og tilstanden på UPS-anlægget gennemgås og vurderes af en af vores UPS-teknikere.

Umiddelbart efter besøget sendes en tilstandsrapport om anlægget, med en gennemgang af eftersynet samt eventuelle forslag og vejledning til forbedringer og reparationer. Det kunne f.eks. være udskiftning af batterier eller reservedele, da disse bliver nedslidte over tid og derfor skal udskiftes løbende. 

Hvornår har sidst fået tjekket status på dit UPS-anlæg? 

Book et eftersyn af UPS-anlæg allerede i dag

Kontakt produktansvarlig Jesper Stripp på js@pmenergi.dk eller 31 63 33 14, til en snak om nødstrøm og hvordan du kan sikre din strømforsyning bedst muligt imod unødig og længerevarende nedetid.

Internt login