Brugte generatoranlæg

I nogle tilfælde kan det være en fordel at investere i et af vores brugte generatoranlæg frem for et helt nyt. Et generatoranlæg bruges ofte som et nødstrømsanlæg og dermed vil det kun starte, hvis der skulle ske en strømafbrydelse. Ved at anskaffe sig et brugt anlæg vil der altid være en god besparelse at hente frem for at købe et helt nyt anlæg. 

Mange af de brugte anlæg har ofte meget få driftstimer, da de som regel har været en nødforsyning og derfor har stået som backup i tilfælde af, at der skulle ske et nedbrud på strømforsyningen.

Nogle brugte anlæg er servicerede og gennemtestede på vores værksted, andre sælges ”som beset”. Det vil fremgå af beskrivelsen for de enkelte anlæg.

Et generatoranlæg skal serviceres løbende for at være sikker på at det vil starte ved en strømafbrydelse. På den måde sikrer kunden sig, at anlægget går i gang, hvis der skulle ske et nedbrud. Der kan selvfølgelig også tilbydes serviceaftaler på brugte anlæg.

Vores udvalg af brugte generatoranlæg varierer hele tiden, da vi løbende får nye anlæg ind. Vil du vide mere om vores brugte anlæg og om dette er en løsning for dig? 

 Kontakt vores salgsafdeling på tlf.: 98 80 18 22 allerede i dag for at høre nærmere. 

Kontakt os i dag for at høre mere

Internt login