Kontakt os i dag for at høre mere

Generator udlejning

Har du brug for en midlertidig, stabil strømforsyning i forbindelse med et arrangement, et byggeprojekter eller lignende? Så har PM ENERGI løsningen, så du er sikret imod strømafbrydelser – også selvom det kun er i en kortere periode.  

Det er vigtigt at tage alle scenarier i betragtning, når man er afhængig af en stabil strømforsyning fra et generatoranlæg. Vores mangeårige erfaring med generatoranlæg er din sikkerhed for et vellykket arrangement eller projekt med konstant strømtilførsel. 

Maksimal driftssikkerhed er altid i højsædet ved vores generatoranlæg og vi udlejer kun kvalitetsanlæg, som vi selv har serviceret. 

Lej en generator

Hos PM ENERGI har vi en række forskellige typer af generatoranlæg som bruges til udlejning. Det kan være en fordel at leje et generatoranlæg, uanset hvilket projekt det drejer sig om.

Det kunne f.eks. være:

  • koncerter
  • byfester
  • events
  • byggetekniske projekter
  • eller noget helt andet.

Et nedbrud på strømforsyningen kan skabe store problemer for et arrangement eller et byggeprojekt. Derfor kan vi levere et  generatoranlæg til udlejning, så din produktion eller dit arrangement hurtigt er oppe at køre igen i tilfælde af nedbrud. 

Kontakt vores udlejningsafdeling

Uanset opgaven vurderer vi grundigt det nødvendige behov, og hjælper kunden med at finde den helt rigtige løsning. 

Vil du vide mere om, hvad vi tilbyder inden for generator udlejning?. Så kontakt vores udlejningsafdeling på tlf.: 98 80 18 22 allerede i dag. Så finder vi den helt rigtige løsning til lige netop dine ønsker og behov. 

Internt login