Kontakt os i dag for at høre mere

Generator udlejning

Har du brug for en midlertidig, stabil strømforsyning i forbindelse med et arrangement, et byggeprojekter eller lignende? Så har PM ENERGI løsningen, så du er sikret imod strømafbrydelser – også selvom det kun er i en kortere periode.  

Det er vigtigt at tage alle scenarier i betragtning, når man er afhængig af strømforsyning fra et generatoranlæg. Vores mangeårige erfaring med generatoranlæg er din sikkerhed for et vellykket arrangement eller projekt med konstant strømtilførsel. 

Maksimal driftssikkerhed er altid i højsædet ved vores generatoranlæg og vi udlejer kun kvalitetsanlæg, som vi selv har serviceret. 

 

Lej en generator

Hos PM ENERGI har vi en række forskellige typer af generatoranlæg til udlejning.  Uanset om det handler om koncerter, byfester, events og byggetekniske projekter. Og er der pludseligt et nedbrud på din strømforsyning kan vi også levere et generatoranlæg til udlejning, så din produktion hurtigt er oppe at køre igen. 

Uanset opgaven vurderer vi grundigt det nødvendige behov, og hjælper kunden med at finde den helt rigtige løsning. 

Kontakt vores udlejningsafdeling

Vil du vide mere om, hvad vi tilbyder af udlejningsanlæg. Så kontakt vores udlejningsafdeling på tlf.: 31 63 33 15 allerede i dag. Så finder vi den helt rigtige løsning til lige netop dine ønsker og behov. 

Internt login