Kontakt os i dag for at høre mere

Mobile anlæg

Skal man flytte rundt på generatoranlægget kan det i nogle situationer være en fordel at investere i et mobilt anlæg. På den måde bliver det en løsning, som der hurtigt og nemt kan transporteres fra A til B.

Skal en kunde bruge en løsning, der skal kunne flyttes rundt,  kan det med fordel gøres ved, at montere generatoranlægget på en trailer eller på ladet af en lastbil. På den måde kan anlægget nemt og hurtigt transporteres. Derudover tages der højde for at et anlæg nemt kan tilkobles og betjenes efter det er flyttet til ny lokation. 

Generatoranlægget opbygges på vores eget værksted, så vi sikrer at det er tilpasset til lige netop de ønsker og behov, kunden har. Vi har stor erfaring med specialbyggede løsninger med generatoranlæg til specifikke behov og kan dertil sikre et lavt støjniveau.  

Vi tilbyder alverdens forskellige generatorløsninger med op til 1250 kVA, og installationen kan enten laves med 1- eller 3-fasede udtag.

Kontakt vores salgsafdeling

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde af mobile anlæg og hvilken løsning, der er den rette for dig? Så kontakt vores salgsafdeling på 98 80 18 22 allerede i dag for at høre nærmere. 

Internt login