Kontakt os i dag for at høre mere

UPS-anlæg (No break)

Hvorfor installere et UPS-anlæg?

Når du installerer en UPS (Uninterruptible Power Supply) får du ikke kun en uafbrudt strømforsyning men også din helt egen elforsyning. 

Strømmen fra UPS-anlægget bliver fuldstændig adskilt fra det normale elnet. Dermed fjernes blandt andet alle former for transienter samt over- eller underspænding. 

Dette gælder begge veje. En eventuel forvrængning, der skulle blive generet af udstyr tilkoblet UPS-anlægget, kommer IKKE tilbage til elnettet. På den måde kan man undgå at blive pålagt brug af for eksempel fasekompenseringsudstyr fra sit elforsyningsselskab. 

Ved brug af en UPS opnås en konstant forsyning som udover, at sikre en strømforsyning på elnettet, også er 100% ren. Det tilsluttede udstyr er altid beskyttet og får optimale betingelser med hensyn til levetid og driftssikkerhed. 

Uafbrudt strømforsyning

Vi er registreret forhandler af UPS-anlæg fra RIELLO UPS i både Danmark, Island, Færøerne og Grønland, og kan tilbyde kvalitetsanlæg, som dækker hele spektret fra 400 VA til 6,4 MVA.

RIELLO UPS har en markedsledende position og leverer anlæg af høj kvalitet på globalt plan. Løsningerne er økonomisk fordelagtige, ikke kun i indkøb, men også via deres høje virkningsgrad allerede ved meget lav last. Herunder ”Smart Eco Mode”-funktionen, som kan reducere strømforbruget til et minimum, uden at der slækkes på sikkerheden.

På servicesiden er anlæggene omfattet af samme høje serviceniveau, som kendetegner vores generatorinstallationer. Hos PM ENERGI skræddersyer vi den helt rigtige serviceaftale og sørger dermed for at UPS-anlægget kører som det skal, så du er sikret kontinuerlig og sikker strømforsyning 24 timer i døgnet. 

Vores produktprogram omfatter alle typer og størrelser – med eller uden trafo, traditionelle batteribanker, roterende løsninger, supercaps mv. 

Internt login