Om os

Danmarks førende inden for generatoranlæg og dieselmotorer

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af nødstrømsanlæg, herunder generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer uafbrudt strøm til strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer. Løsninger som dels er opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning. 

PM ENERGI har været forhandler af generatoranlæg fra Kohler i rigtig mange år. I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

Vi udfører komplette nødstrømsinstallationer – Herunder alt fra design og projektering til opbygning på eget værksted. Efter installationen er færdig og installeret sørger vi også for idriftsætning og servicering.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov hos den specifikke kunde. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine behov og krav til forsyningssikkerhed.

Vil du vide mere om os, så læs mere om vores forskellige afdelinger

Internt login