Generatorstyringer

Styringen er en vigtig del af et generator- og nødstrømsanlæg, hvorfor styringen altid skal tilpasses den enkelte opgave​.

Det kan være en standardstyring for et enkelt anlæg, et anlæg med mulighed for synkronisering med offentlig forsyning, parallel drift af flere anlæg eller et større system for et hospital med skrappe krav til opstartstid og driftssikkerhed.

Vi udskifter og opgraderer tavleanlæg/generatorstyringer når uheldet er ude og ved planlagt udskiftning. En planlagt udskiftning kunne bestå i at rydde den gamle tavle for udstyr, hvorefter der monteres en ny færdigmonteret grundplade, med eksempelvis DEIF AGC generatorkontroller. ​Vi er specialister i specielle applikationer med blandt andet DEIF-styring.

Vores projektafdeling kan opbygge en pålidelig generatorstyring med mulighed for kommunikation til et overordnet system. For eksempel via Modbus, Profibus eller en web-baseret løsning.​

Vi har stor erfaring i at modernisere udtjente styringssystemer. Udskiftning planlægges grundigt og udføres af erfarne projektledere og montører, hvilket sikrer mindst mulig udetid.​​

For mere info om vores styringssystemer, kontakt en af vores dygtige medarbejdere her eller via formularen til højre.

Vis mere

Kontakt os i dag for at høre mere

Internt login