Generatorstyringer

Styringen er en vigtig del af et generator- og nødstrømsanlæg og er derfor altid tilpasset til den specifikke opgave. 

Der er mange muligheder, når det kommer til styringen til et generatoranlæg. Det kan for eksempel være en standardstyring for et enkelt anlæg, et anlæg med mulighed for synkronisering med offentlig forsyning, parallel drift af flere anlæg eller et større system for et hospital med skrappe krav til opstartstid og driftssikkerhed.

Vi udskifter og opgraderer tavleanlæg/generatorstyringer når uheldet er ude og ved planlagt udskiftning. En planlagt udskiftning kunne bestå i at rydde den gamle tavle for udstyr, hvorefter der monteres en ny færdigmonteret grundplade, med eksempelvis DEIF AGC generatorkontroller. Hos PM ENERGI er vi specialister i specielle applikationer til generatoranlæg med blandt andet DEIF-styring.

Vores projektafdeling kan opbygge en pålidelig generatorstyring med mulighed for kommunikation til et overordnet system. For eksempel via Modbus, Profibus eller en web-baseret løsning.

Derudover har vi stor erfaring i at modernisere udtjente styringssystemer. En udskiftning planlægges grundigt og udføres af vores erfarne projektledere og montører. Dermed sikrer vi mindst mulig nedetid hos kunden.

Vil du have mere information om vores styringssystemer? Så kontakt en af vores dygtige medarbejdere her eller via formularen til højre.

Vis mere

Kontakt os i dag for at høre mere

Internt login