Nyt Aalborg Universitetshospital

Nyt Aalborg Universitetshospital

​Vi kan med stolthed meddele, at vi skal levere generator og UPS-anlæg til Nyt Aalborg Universitetshospital.

​Det er en omfattende totalløsning i nødstrøm vi skal levere til Nyt Aalborg Universitetshospital. Supersygehuset på 170.000 kvadratmeter forventes at være fuldt funktionsdygtigt i 2023, men allerede nu er nødforsyningen godt på vej.

9 generatoranlæg, på hver 1.100 kVA, er under opbygning i produktionshallerne i Brønderslev og klar til levering i løbet af foråret 2021.  Anlæggende installeres i 40 fods High Cube containere og disse skal placeres udenfor. Den samlede installation indeholder blandt andet køling, ventilation, step-up transformere og komplette elinstallationer. Enhederne opbygges med Mecc Alte generatorer og emissionsoptimerede motorer fra Kohler-SDMO i Frankrig.

22 UPS-anlæg á 250 kW, samlet 5,5 MW, typen NXE 250 skal kobles sammen til 4 enheder, som placeres på hver deres lokation på sygehuset. Sammen med vores italienske leverandør RIELLO UPS har vi lagt mange kræfter i projektet for at udvikle den optimale løsning i forhold til driftsøkonomi og strømforbrug.

Integreringen af et aktivt filter i anlæggenes ECO-mode-funktion sparer for eksempel energi, sideløbende med at strømmen fra nettet filtreres. Denne nyudviklede energibesparende feature udmønter sig i et minimalt tab og en meget høj virkningsgrad.

Projektgalleri

Internt login