Vidste du at vi kan skræddersy en nødstrømsløsning til lige netop dine behov?

Kan du ikke finde pladsen til et indendørs nødstrøms-setup? Så kan PM ENERGI hjælpe med en specialløsning, der er tilpasset og designet efter dine ønsker og behov. 

Dette var tilfældet hos en kunde, der skulle bruge en nødstrømsløsning, men var udfordret på pladsen. Ønsket fra kunden lød på en 200-250kW løsning, der skulle indeholde dieselgenerator og UPS-anlæg med batterier på 10 min. backuptid. 

Løsningen fra PM ENERGI er blevet til en 30 fods container. Med dieselgeneratoren installeret i den ene ende, UPS-anlæg, batteribank og tavler i den anden ende. Containeren blev opbygget og anlæggene installeret på værkstedet i Brønderslev. Nu er den pakket og klar og på vej til kunden, hvor den skal opstilles og idriftsættes. Dermed får kunden den optimale løsning, der er udtænkt og designet til lige netop deres behov. 

Har du brug for en nødstrømsløsning? Kontakt os her for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en løsning med sikker og pålidelig forsyning tilpasset dine ønsker og behov. 

Internt login