Nyansættelser

Det går stærkt hos PM ENERGI i øjeblikket – Også på ansættelsesfronten, hvor vi siden april har kunne byde velkommen til 4 nye medarbejdere. 

Peter Schrøder er vores nye El-tekniske designer i Teknisk afdeling. Peter er uddannet maskinmester med baggrund som skibsmontør og har flere års erfaring fra den maritime verden. Hos PM ENERGI skal han arbejde på el-tekniske projekter med fokus på styrings- og tavleombygning. 

Søren Jensen er nyeste mand i Serviceafdelingen. Søren er startet som Servicemontør og skal blandt andet hjælpe kunder med reparation og vedligeholdelse af nødstrømsanlæg. 

Sidst men ikke mindst har vi budt velkommen til Emil V. Andersen og Magnus Dalsgaard. De er begge startet i værkstedspraktik, som en del af deres uddannelse på maskinmesterskolen Martec i Frederikshavn. Emil vil være tilknyttet værkstedet og Magnus vores Powerpack-værksted. 

Velkommen til PM ENERGI, Peter, Søren, Emil og Magnus – Vi er glade for at have jer med på holdet. 

Internt login