PRODUKTNYHED – Transportable Power Stationer fra Eco Flow

Med en transportabel Power Station har du altid strømmen lige ved hånden

Hos PM ENERGI kan vi nu præsentere transportable Power Stationer fra Eco Flow. Det nyeste indenfor bæredygtig strømforsyning, som giver ren, støjsvag og vedvarende strøm. 

Eco Flows Power Stationer består af to serier, som er designet til at være mobile og lige til at tage med på farten. Målet har været, at designe et bæredygtigt produkt, der kan bruges i alverdens forskellige situationer – både indendørs og udendørs. Derfor er Power Stationer fra Eco Flow designet med Lithium-ion batterier, som betyder at der ikke bruges brændstof, der er ingen lugt og kun minimal støj. 

Med Eco Flows egen patenterede X-Stream teknologi, har man udviklet et produkt med en af de hurtigste genopladningstider på markedet. Dette har den fordel, at du som bruger altid har strømmen lige ved hånden. Om det er som ekstra strømstik i hjemmet, til konstruktionsarbejde, film- eller fotosessioner, eller hvis man vil nyde udendørslivet, såsom roadtrips, festivaler eller camping med ro i sindet. 

Fordele ved en transportabel Power Station fra Eco Flow:

  • Let og kompakt med et moderne og robust design
  • Lithium-ion batterier og dermed ingen brændstof, lugt eller støj
  • Hurtig og effektiv genopladning: Fra 0-80% på under 1 time og til 100% indenfor 2 timer. 
  • Oplades via stikkontakt eller solpanel (kan tilkøbes i webshoppen) 
  • Kan overvåges via app

Eco Flow har designet to serier af Power Stationer:

  • Den kraftfulde DELTA serie, der kan medbringes overalt og drive større apparater. 
  • Den fleksible og lette RIVER serie, der giver strøm mindre apparater, når som helst og hvor som helst. 

Så vil du sikre at telefon eller tablet ikke løber tør for strøm på campingturen, er der brug for backup til apparaterne i hjemmet eller en nødstrømsgenerator i tilfælde af strømsvigt? Så kan en transportabel Power Station være løsningen. 

Internt login