Nyansættelser

I september har vi hele tre nyansættelser hos PM ENERGI

I Teknisk afdeling kan vi byde velkommen til Jeppe Richter. Jeppe har en baggrund som Projektleder og hos PM ENERGI kommer han til at lede projekter med levering af generatoranlæg til kunder fra flere forskellige brancher – og han er allerede godt i gang med de første projekter.

På værkstedet har vi ansat vores første lærling. Peter Hammerum Kortsen er startet som automatiktekniker lærling. Han skal blandt andet være med til at lave tavler og styringer til generatoranlæg. 

Og sidst men ikke mindst kan vi byde velkommen til Patrick Porsborg som ny montør på vores værksted. Patrick har mange års erfaring som mekaniker og skal blandt andet arbejde med opbygning, test og idriftsætning af generator- og nødstrømsanlæg. 

Velkommen til PM ENERGI, Jeppe, Peter og Patrick.

Vi glæder os til samarbejdet.  

Internt login