Kan din virksomhed modstå bare en mindre strømafbrydelse?

Kan din virksomhed modstå de udfordringer, der kan komme bare ved en mindre strømafbrydelse?

Vi kigger lige nu ind i en mørk tid, hvor det kan blive en endnu mørkere vinter end det plejer.

Ifølge den europæiske el-branches organisation, Eurelectric, er det ikke usandsynligt, at vi kan blive ramt af gentagne nedlukninger på elforsyningen. Dette kan især blive aktuelt i løbet af de næste måneder på grund af udfordringer med at producere el i hele Europa.

Hos PM ENERGI leverer vi generator- og UPS-anlæg i alle størrelser, til at tage sig af både kortere og længere strømafbrydelser. Alt fra nødforsyning af den lille produktion eller serverrum til totalløsninger på f.eks. hospitaler og lufthavne.

Vil du vide, hvordan PM ENERGI kan hjælpe dig til at kunne modstå strømafbrydelser?
Så læs mere her eller kontakt os på tlf.: 98 80 18 22 for en uforpligtende snak om nødstrøm.

Internt login