Juleafslutning på Sjællandskontoret

Vi har taget hul på den sidste uge inden jul og dermed også de sidste af vores faste juletraditioner, inden vi alle går på juleferie.

Der blev tyvstartet i fredags med juleafslutning for vores afdeling på Sjælland. Her var alle medarbejdere, sammen med deres partner, inviteret til en lækker frokost fra Annettes Smørrebrød som blev nydt i vores lokaler i Hedehusene.

Efter nogle hyggelige timer blev der udleveret godteposer som medarbejderne kunne tage med hjem til deres børn og børnebørn.

2022 har været et spændende år for vores afdeling på Sjælland med indflytning i nye lokaler og flere nye medarbejdere, der er kommet til i løbet af året. Og vi fortsætter væksten i 2023, hvor der kommer endnu en ny kollega på Sjælland og dermed bliver 8 medarbejdere til 9.

 

Internt login