PM ENERGI var vært ved første møde i nystartet lærlingenetværk

Den røde løber var rullet ud, da PM ENERGI i fredags var vært for et helt nyt initiativ i Brønderslev. 

Der var nemlig præmiere på det nye lærlingenetværk – som er startet af Brønderslev Erhverv – og tilslutningen var stor da 26 lærlinge fra 13 virksomheder var tilmeldt det første møde.

Borgmester Mikael Klitgaard bød velkommen og derefter fik alle mulighed for at lære hinanden bedre at kende, da der blev der budt på sandwich og sodavand og senere rundvisning hos PM ENERGI. 

Ideen til lærlingenetværket kom efter at vi i sensommeren 2022 ansatte Peter Kortsen som første automatiktekniker lærling og Kamilla Lundal som første kontorelev.
Det at være ene lærling/elev i en virksomhed kan være udfordrende både i forhold til eventuelle aldersforskelle og manglende sparring fra andre lærlinge/elever.
HR Business Partner Birgitte Mortensen fik derfor ideen til et lærlingenetværk. Hun kontaktede Brønderslev Erhverv for at høre om de havde erfaringer på området og de greb straks ideen og igangsatte netværket.

Lærlingenetværket skal mødes en gang om måneden på skift hos de tilmeldte virksomheder. Læs mere om netværket her 
Vi takker for besøget til alle de lærlinge, der deltog. Det var en fornøjelse at have besøg af så mange nysgerrige, engagerede og initiativrige unge mennesker.
Vi håber lærlingenetværket bliver en stor succes.

Internt login