Jægersoldat Thomas Rathsack lagde vejen forbi PM ENERGI

“Attitude kan være et effektivt værktøj eller en smitsom virus” Det var et af temaerne, da vi i sidste uge havde besøg af jægersoldat, forfatter og foredragsholder Thomas Rathsack, ved årets første fællesarrangement hos PM ENERGI A/S.
 
For at styrke det sociale fællesskab på vores arbejdsplads, afholder vi flere gange om året fællesarrangementer, hvor vores medarbejdere fra Sjælland og udekørende servicemontører tager turen til det nordjyske og alle medarbejdere samles til en aften med fællesspisning, kollegahygge og et spændende indslag.
 
Og torsdag aften var der altså lagt op til en både spændende og inspirerende aften.
 
Med anekdoter og fascinerende historier fra sin karriere som jægersoldat og Tv-programmerne ”Korpset – gjort af det rette stof”, fortalte Thomas Rathsack blandt andet om, hvorfor den personlige attitude er så vigtig og ofte kan være en udslagsgivende faktor for succes eller fiasko.
 
Efter et meget spændende foredrag, som i den grad gav stof til eftertanke, sluttede vi aftenen af med lækker mad leveret af Tylstrup Kro.
 
Tak for et godt og inspirerende foredrag, Thomas 
Internt login