Fællesarrangement med spændende oplæg om Sirius Patruljen

I sidste uge havde vi endnu et af vores fællesspisningsarrangementer hos PM ENERGI. Denne gang med besøg af Rasmus Mannerup Jørgensen, som tog os med en tur til Nordøstgrønland, og gav os et indblik i sine oplevelser fra 2 år som en del af Slædepatruljen Sirius.

Der var videoer, billeder og en masse anekdoter på programmet, da Rasmus fortalte om alt fra optagelsesforløbet til selve slæderejsen med alle de oplevelser og udfordringer der opstår, når man arbejder i verdens største nationalpark.
Efter en rigtig spændende fortælling sluttede vi aftenen med lækker mad fra Brønderslev Golfcafe.

Hos PM ENERGI har vi mange medarbejdere der arbejder rundt omkring i Danmark, og vores fællesarrangementer er derfor en god måde at samles, og dermed styrke det sociale fællesskab.
Det giver også en mulighed for, at få sat ansigt på alle de nye medarbejdere, der er startet i løbet af året. For det er mange – hele 22 nye kollegaer, har vi indtil videre budt velkommen til i løbet af 2023, og i forbindelse med vores fællesspisnings arrangement fik samlet en stor del af dem til et lille fællesfoto.

Vil du med til vores første arrangement i 2024? Lige nu har vi blandt andet en ledig stilling som el-konstruktør – Læs mere her

Internt login