Royal Run og Stine Rex sponsorat

På mindre end ét døgn kan Royal Run allerede melde udsolgt i Brønderslev og vi glæder os til at snøre løbeskoene til den royale festdag i 2024.
 
DE GYLDNE LØBESKO MED KONGEBLÅ SNØREBÅND nåede i denne uge til PM ENERGI. Skoene er i disse dage på tur rundt til virksomheder i Brønderslev, der har givet et beløb i støtte til det royale løb.
Tak til Brønderslev Erhverv – vi er glade for, at vi sammen med andre virksomheder i byen er med til at bidrage til den store festdag d. 20. maj 2024, når gaderne bliver fyldt med glade motionister
Vi er allerede godt i gang med forberedelserne og har samlet et stærkt hold.
Team PM ENERGI melder klar til Royal Run 2024.
 
Men det er ikke kun royale løb, vi støtter hos PM ENERGI. Vi kan nemlig også offentliggøre vores nye sponsoraftale med ultraløber Stine Rex.
For Stine er ikke bare en super sej løber, hun er et rigtig godt eksempel på, hvordan man sætter sig mål, hvordan man bevarer motivationen og glæden – og til sidst når de mål, man har sat sig.
Vi ser allerede nu frem til, at Stine kommer og holder foredrag ved vores næste fællesarrangement, hvor der også vil være tips og gode råd til, hvordan vi når vores motionsmål i forbindelse med Royal Run.
 
Held og lykke til VM 24 timer i Taiwan, Stine
Vi hepper på dig!
Internt login