Er din virksomhed sikret i tilfælde af cyberangreb?

I weekenden kunne man læse, at den danske forsyningssektor i maj måned var blevet ramt af et meget omfattende cyberangreb.
Det blev heldigvis afværget, men det viser også hvor vigtigt det er, at have cybersikkerheden i orden.

“Det er det tætteste, vi har været på, at fjendtlige aktører har kunnet slukke for vores el, varme og vand…” siger Jørgen S. Christensen, teknologidirektør i Green Power Denmark.

Cybertruslen stiller større og større krav til virksomheder om at styrke cybersikkerheden, så man er rustet imod angreb som dette, hvor målet er at lægge den kritiske infrastruktur ned.
Men også, at man har en beredskabsplan, når tingene går galt – såsom, at have en ordentlig backup på sin strømforsyning.

Hos PM ENERGI A/S er vi specialister i nødstrøm og tilbyder nødstrømsløsninger i flere forskellige størrelser og vi sammensætter den helt rigtige løsning til dine behov – så du får en backup på din forsyning, der starter automatisk ved en pludselig strømafbrydelse.

Du kan læse mere om vores nødstrømsløsninger her
Kontakt os på telefon 98 80 18 22 for en uforpligtende snak om, hvilke muligheder vi kan tilbyde, så du og din virksomhed er forberedt, hvis uheldet skulle være ude.

Læs hele artiklen fra Green Power Denmark her

Internt login